شرکت ماشین سازی استیل غرب آسیا
طراح و تولید کننده دستگاههای بسته بندی مواد غذایی و دارویی در ظروف و پوشش های پلاستیکی
انواع تری سیلر (سیل وکیوم) و ترموفرمینگ

آدرس ما:
استان قزوین - شهرک صنعتی کاسپین یک (روبروی نیروگاه شهید رجایی) - خیابان عارف قزوینی - خیابان خیام - جنب شرکت فراز - شرکت ماشین سازی استیل غرب آسیا.

شماره تماس های فروش:
028-3223-5461
0912-783-7380

برترین و باکیفیت ترین طراح و سازنده انواع دستگاههای بسته بندی تری سیلر(سیل وکیوم) کشور
فیلم های دستگاههای تولیدی ما
دریافت عکس ها و کاتالوگ ها
آشنایی بیشتر با مجموعه

پیشنهاد میکنیم حتما در کانال ما عضو گردید.

ما تنها شرکت دانش بنیان در زمینه طراحی و ساخت انواع دستگاههای تری سیلر (سیل وکیوم) در ایران هستیم
قیمت های ماشین آلات ما از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصویب می گردد

باز کردن پنل

گزیده آخرین اخبارها

آخرین اخبارها

افتخار داریم که بدون استفاده از کوچکترین تسهیلات دولتی تا به الان، توسط توانمندیهای بالای خود توانسته ایم به این جایگاه مهم در کشور و منطقه دست پیدا نماییم.

WhatsApp Image 2019 08 30 at 6.22.38 PM

WhatsApp Image 2019 08 30 at 6.22.12 PM

WhatsApp Image 2019 08 30 at 6.21.21 PM

WhatsApp Image 2019 08 30 at 6.24.14 PM

WhatsApp Image 2019 08 30 at 6.21.46 PM

همزمان با پنجمین روز از هفته دولت ۲ شرکت تولیدی در زمینه انواع سیم و کابل مسی و تولید ماشین آلات بسته بندی تری سیلر جهت محصولات غذایی و دارویی، در شهرک صنعتی کاسپین قزوین افتتاح شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت؛معدن و تجارت استان قزوین در این مراسم، یکی از این واحدها شرکت تولیدی و صنعتی استیل غرب آسیا تولید کننده انواع ماشین آلات بسته بندی تری سیلر بود که با اشتغال مستقیم افراد قابل ملاحظه ای افتتاح شد.

به نقل از گزارشگر خبری این سازمان، شرکت استیل غرب آسیا، تنها مجموعه دانش بنیان کشور در حوزه ذکر شده می باشد که توانسته گامهای موثری در ارائه آخرین تکنولوژی های روز دنیا داشته باشد، لذا با توجه به اهمیت آن در استان و کشور و از همه مهمتر صادرات آن به کشورهای اطراف و اروپایی، به عنوان مجموعه ای معتبر، انتخاب و یکی از مجموعه کارخانجات این شرکت توانمند در پنجمین روز هفته دولت افتتاح گردیده شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در حاشیه افتتاح این واحدهای تولیدی به خبرنگار ایرنا گفت: از سال ۹۵ تاکنون ۲۱۱ واحد تولیدی مشکل دار با حمایت دستگاه های اجرایی به چرخه تولید بازگشته و برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کردند.

سعید نبیل همچنین افزود: در سال رونق تولید، عزم دولت و وزارت صنعت،معدن و تجارت برای حمایت از واحدهای تولیدی جدی است تا بتواند با تثبیت وضعیت موجود گام‌های بلندی را برای اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی در استان بردارد.

به گزارش واحد خبری صدا و سیمای استان قزوین، طی مراسمی و با حضور علی فرخزاد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین، حمیدرضا خانپور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین، نبیل رییس سازمان صمت استان قزوین، غلامرضا اخلاقی معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار آبیک، دکتر رضایی مدیرعامل شهرک صنعتی کاسپین و دیگر مسئولان مهم استان به بهره‌برداری رسید.

استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی دارد و شهرک صنعتی کاسپین در ۳۵ کیلومتری شرق قزوین واقع شده است.

• fr-FR
  • English (UK)